Auberge du Pont

Auberge du Pont - Tisch reservieren

rue du Pont 1, 1958 Uvrier, Switzerland
50 Bewertungen 3.5

"Wir riefen mehrmals an, um zu reservieren, und dreimal hintereinander war das Restaurant geschlossen (obwohl es nicht der Ruhetag war und wir drei Tage in der Woche anders anriefen). Als wir endlich gehen konnten, waren wir etwas enttäuscht das Fleisch (zu hart.) sonst ging der Rest. Andererseits gibt es im Keller gute Weine."

Details

Telefon: +41272032231

Adresse: rue du Pont 1, 1958 Uvrier, Switzerland

Stadt: Uvrier

Öffnungszeiten

Montag: am-11:00

Dienstag: am-3:00

Donnerstag: am-11:00

Freitag: am-12:00

Samstag: am-12:00

Sonntag: am-4:00

Statistiken

Gerichte: 2

Ausstattung: 25

Kategorien: 5

Bewertungen: 50


Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

1 /5 Bewertung

I don't usually leave any comment and complain about a restaurant, but there we were really disappointed and our experience is not so positive as most comments. we came with the greedy passport and the waitress, very smiling, kindly told us that the rotary menus and lienne were not accepted with the passport (no worries, it was actually indicated in the passport.) on the other hand, she also told us that the dishes of the space carnivore are not accepted too, while nothing is mentioned in the passport on this subject, on the contrary, In addition, we are informed that 4 dishes of the map are no longer available this day and after us, a couple arrives and orders one of the 4 dishes unavailabl...

3 /5 Bewertung

It's the first time we stopped in this restaurant that puts forward bistronomie. meat and fish are on the menu, with prices located in the upper average. I was tempted by the hamburger with foie gras and slice of ham cru at 39 francs. it took about 80 minutes to be served, which, you will admit, is not really a good point. The meat was very good, though with a slightly carbonized crust, the fries were homemade and the vegetables unfortunately in too small quantity. To finish, there were too many mascarpone in the shotami su and not enough biscuit. a good meal, but too proteinic!

3 /5 Bewertung

Willkommen vom Chef. schneller Service des Tagesgerichts. Guter Enten-Magret-Salat. Dann Ravioli mit Sahne und gehacktem Rindfleisch. und da ist zu viel Sahne, und ein zweites Mal gehen Fleischscheiben nicht durch. Das einfache 4,9f-Bier ist teuer. Die Gamay des Hauses ist mit 4,3f ausgezeichnet. Der Tisch sollte mehr lächeln! (unter braunem Packpapier und schwarzen Handtüchern auf schwarzem Tisch!) hat sich verändert.

5 /5 Bewertung

We came through the gourmet passport and we really enjoyed our visit. the reception is excellent, both from the boss and waitresses, and the map is interesting. Tartares are very good and the winery offers a wide selection of Swiss wines. The boss will gladly make you choose your bottle in the cellar, which gives a little more nice. Try!

2 /5 Bewertung

Wir riefen mehrmals an, um zu reservieren, und dreimal hintereinander war das Restaurant geschlossen (obwohl es nicht der Ruhetag war und wir drei Tage in der Woche anders anriefen). Als wir endlich gehen konnten, waren wir etwas enttäuscht das Fleisch (zu hart.) sonst ging der Rest. Andererseits gibt es im Keller gute Weine.


Gerichte

Beilagensalat
Beilagensalat

Ravioli
Ravioli