Plan-Cerisier

Plan-Cerisier - Tisch resevieren

1921 Martigny-Croix, Martigny-Combe, Switzerland Reservierung
104 Bewertungen 4

"self-service accompaniment. cheeses are varied and very good. good address for a friendly and gourmet moment."

Details

Telefon: (+41)277222529

Adresse: 1921 Martigny-Croix, Martigny-Combe, Switzerland

Reservierung, buchen

Stadt: Martigny-Combe

Webseite: http://www.plan-cerisier.ch

Öffnungszeiten

Montag: 11:00-22:00

Donnerstag: 11:00-22:00

Freitag: 11:00-22:00

Samstag: 11:00-22:00

Sonntag: 11:00-22:00

Statistiken

Gerichte: 1

Kategorien: 5

Bewertungen: 104


Adresse

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Bewertungen

4 /5 Bewertung

the corner is very nice in the vineyards on the heights of martigny. We've come to eat the crackle. Here we use ourselves, great choice of cheese and cold meat, rye bread, grapes and apples are also present. chestnuts are brought to the table, they are to my taste too cooked, squarely carbonized, black fingers at the end of meals, damage. good choice of wines and must is available. If you are still hungry, cakes are served for dessert. The welcome is friendly and the waitress who served us very friendly. in a general way good address to taste the brisole in a good child atmosphere and in a simple setting. The concept makes a little canteen anyway. indispensable reservation

5 /5 Bewertung

for 37.- you taste a brisolated at will. The chestnuts are grilled in a boiler (old) and you will have the black fingers .... eight kinds of cheese, charcuterie, rye bread, nuts, two different pies, that ask for more ... it was just excellent and accompanied by a homemade must and a bottle of gamaret. The look at the valley of the rah is superb. very friendly welcome. We'll be back next year. don't forget to book... otherwise you may turn around .... it's almost always complete!

4 /5 Bewertung

Mit den Amis de Verbier besuchten wir dieses Restaurant in fantastischer Lage. Perfekter Blick über Martigny. Sie wissen, wie sie sind. Wir hatten ein sehr schönes Viande Sechee, getrocknetes Rindfleisch, als Super-Ruff von Liddes. und es finnisch zu machen. eine wunderschöne Aprikosenwüste. Eis, Aprikose und Abricotin. sehr empfehlenswert. so nette Leute!

3 /5 Bewertung

Was für eine Enttäuschung, schon bei der telefonischen Buchung. Kein „Hallo und Auf Wiedersehen“ vor dem Auflegen. gleiche Begrüßung gemischt bei der Ankunft. Das Essen ist nicht außergewöhnlich. Ich gehe nicht zurück. Ich hatte eine wirklich schöne Erinnerung und freute mich darauf, dieses Restaurant wiederzusehen. Reserviere jetzt einen Tisch

3 /5 Bewertung

Bbrisolated buffet. Chestnuts were good and well cooked, varied cheeses although little often renewed (water was a little evaporated on some pieces.) lack of choice in meat, accompaniment and desserts, no salad (!?!). a little shy service and paper tablecloths make canteen

4 /5 Bewertung

Wir waren 100.Personen zum Brisolee essen.Neuer Wein,Frischer Saft,Rotwein.Weisswein,Sehr guter Käse verschiedene Sorten,prima Hobelfleisch ,Speck Trauben,Nüsse feine Maroni alles vom besten.Alle waren zufrieden.

3 /5 Bewertung

Basic menus from basics, no menus that make you cry to the sublime.This is very simple and expensive compared to the products used. what saves this restaurant is the view, but unfortunately this one does not eat.

5 /5 Bewertung

the best typical cuisine of the region far to the round. large and original map. excellent wines. authentic setting, terrace with splendid view. We love and we're not the only ones. Reserviere jetzt einen Tisch

4 /5 Bewertung

instead of a brunch on Sunday ( excellent, indeed) we tried the atrials and the sauerkraut. Very well served. We couldn't finish it.

4 /5 Bewertung

self-service accompaniment. cheeses are varied and very good. good address for a friendly and gourmet moment.


Gerichte

Beilagensalat
Beilagensalat