Sokyo

Sokyo - Tisch resevieren

Level G, The Darling at the Star, 80 Pyrmont Street, Pyrmont, 2009, Australia Reservierung
4673 Bewertungen 4.3

"Ehrlich gesagt das beste Futter, das ich dieses Jahr hatte !! Ich empfehle den Kingfish Miso Ceviche"

Details

Telefon: +61296579161,+61283172872,+611800700700

Adresse: Level G, The Darling at the Star, 80 Pyrmont Street, Pyrmont, 2009, Australia

Reservierung, buchen

Stadt: Pyrmont

Webseite: https://www.sokyodining.com.au

Öffnungszeiten

Montag: 07:00 -10:30 17:00 -22:00

Dienstag: 07:00 -10:30 17:00 -22:00

Mittwoch: 07:00 -10:30 17:00 -22:00

Donnerstag: 07:00 -10:30 17:00 -22:00

Freitag: 07:00 -10:30 12:00 -15:00 17:00 -22:00

Samstag: 07:00 -10:30 12:00 -15:00 17:00 -23:00

Sonntag: 07:00 -10:30 12:00 -15:00 17:00 -23:00

Statistiken

Gerichte: 10

Kategorien: 5

Bewertungen: 4673


Adresse

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Bewertungen

4.5 /5 Bewertung

This restaurant has been on my list to try for awhile. The toro was exceptional and the wagyu beef was a close second. The other items we had were also amazing (including the Japanese scallop, miso kingfish, tai nori, whitning tempura, kingfish furikake and spicy edamame. They were out of the smaller sakes so we got a carafe and it was delightful and fresh (heiwa tsuruume yiuzushu). Pretty pricey sushi wise so not for the faint hearted. Noise wise the music was quite loud at times and didn't quite go with the Japanese vibe. Service wise they were run off their feet but food was super quick. The sake actually took the longest at like 25 30 minutes and we already had a couple dishes on the tab...

4.5 /5 Bewertung

We were not supposed to eat here but, since we did not make reservations for my friend's graduation lunch at the buffet in The Star, we ended up dining here. What I love about Sokyo was the unpretentious dishes. They were what they were supposed to be, balanced flavours, well seasoned, authentic Japanese dishes. One of the best miso soups I have ever tasted, so I recommend having it with whatever you order here.  Fine dining experience at its finest in terms of the interiors of the restaurant. They have a bar area where people can dine if they do not have a reservation. I recommend booking before hand. The only negative about this place was the service was quite slow.

4 /5 Bewertung

Ein Lieblingsfrequenzspot mit einem japanischen inspirierten Buffet und köstlichen A-la-carte-Mahlzeiten. Normalerweise gehe ich für die Eier Benedict, da der Speck Ahorn verglast ist, aber entschied, diesmal für das Sumo-Frühstück zu gehen. Schön, Sie für den Tag zu füllen. Das Buffet ist kontinental und verfügt immer über ein Array von Gebäck und Törtchen, um von einigen Deli-Fleischs und Käse zu wählen. Es ist ein bisschen schwierig, einen Tisch ohne Buchung zu bekommen, aber das Dekor ist wunderschön und das Personal ist ziemlich groß.

4 /5 Bewertung

Für Main: Miso-Kabeljau ist ein Muss! Wagyu-Rindfleisch war auch ziemlich lecker. Sushi-Rollen waren im Vergleich zu anderen Orten nichts zu besonders. Zum Nachtisch muss der Muss eine Goma Street sein. Die Reste waren auch lecker. Reserviere jetzt einen Tisch

5 /5 Bewertung

Bestes japanisches Essen, das wir hatten. Es gab kein ein Gericht, das wir nicht mochten. Wir hatten sogar die Cocktails vor dem Abendessen an der Bar, bevor unser Tisch fertig war und sie fantastisch waren.

3.5 /5 Bewertung

Food was beautifully presented but taste of pastries were a bit of a let down. Fruit platter was to share and was very fresh. I had the sokyonomiyaki and it lacked enough sauce.

5 /5 Bewertung

I've been here for breakfast more than 5 times but haven't tried their dinner yet! Something to look forward too! But I love their breakfast.

3 /5 Bewertung

Sokyo is excellent for special occasion, so I decided to have our last dinner in Sydney here Booking is easy and fast using Opentable. Reserviere jetzt einen Tisch

3 /5 Bewertung

Let me start off by saying both the food and the restaurant itself are quite lovelyEverything we ate was 5 starSo why the 3 stars.

5 /5 Bewertung

Ehrlich gesagt das beste Futter, das ich dieses Jahr hatte !! Ich empfehle den Kingfish Miso Ceviche


Gerichte

Schokoladenfondant
Schokoladenfondant

Eier Benedikt
Eier Benedikt

Ocean Trout Umami Sansho
Ocean Trout Umami Sansho

Mareema Duck Breast
Mareema Duck Breast

Edamame-Sojabohne
Edamame-Sojabohne

Kyoto Clear Loup
Kyoto Clear Loup

Sokyo Lpicy Nabe
Sokyo Lpicy Nabe

Thunfischrolle
Thunfischrolle

Maguro Tataki
Maguro Tataki

Schweinebauch
Schweinebauch